За Ваше удобство

За Ваше удобство

Апартамент под наем

В същата сграда на медицинският център се намира апартамент, който можете да наемете краткосрочно. Това ще Ви спести време,както и разходи за транспорт и настаняване в хотел. Цена за една нощувка за целият апартамент – 80 лв. Могат да се настанят комфортно до трима възрастни. Ако имате интерес, моля разгледайте снимките. За допълнителни въпроси не се колебайте да попитате на телефон 0888 395 060.

Хотели в близост

Хотел Верея
За пациентите на д-р МАТЕВ и техните придружители хотел ВЕРЕЯ в центъра на Стара Загора предоставя 10% отстъпка от цените си за нощувка. Необходимо е пациентите на д-р МАТЕВ да представят на регистратура бележка с неговия подпис и печат, заедно с трите имена на нощуващите, както и броя нощувки.

Хотел ВЕРЕЯ се намира в идеалния център на града, на 15 минути пеш от клиниката на д-р Матев.

За повече подробности, снимки на стаите и подробен преглед на условията, предоставяни от хотел ВЕРЕЯ,  натиснете ТУК: http://www.hotel-vereya.com/


Хотел Форум
За пациентите на д-р МАТЕВ и техните придружители хотел ФОРУМ в центъра на Стара Загора предоставя 10% отстъпка от цените си за нощувка. Необходимо е пациентите на д-р МАТЕВ да представят на регистратура бележка с неговия подпис и печат, заедно с трите имена на нощуващите, както и броя нощувки.

Хотел ФОРУМ се намира в центъра на града, в непосредствена близост до величавите руини на градския Форум на древния град Аугуста Траяна, на пет минути пеш от клиниката на д-р Матев. Сградата е реставрирана къща, построена през 1891 и обявена за паметник на културата.

За повече подробности, снимки на стаите и подробен преглед на условията, предоставяни от хотел ФОРУМ,  натиснете ТУК: http://www.hotelforum.bg

Фисура

Testimonials